måndag 18 mars 2013

Dartanjangdag och arbetsterapeut

I dag är jag minsann inte inbillningsfrisk i alla fall, det kan ju vara en tröst ... ;-/
Maken ligger hemma med influensa eller något liknande sen i fredags och Dottern har väl snart hostat lungorna ur sig, så hon är hemma hon med. Antingen har jag också fått det de har eller så är det bara de vanliga krämporna - det är alltid svårt att veta om jag har me-influensa eller nåt annat, och egentligen kan det ju vara detsamma, för liggande blir jag!
Har: ont i kroppen (mest armarna som vanligt), halsen, örat, ljudkänslig, yrsel, ömma ögon, lufthunger och dödstrött trots mkt sömn i natt och att jag sov middag en timme på förmiddan.

Beauty Chair m. fotring, vit
En sån här vore fantastisk!
I övermorgon kommer en arbetsterapeut hit för att se över mitt hjälpmedelsbehov! Jippi! Bekanta på internätet verkar ha fått hjälp med både det ena och det andra. Nån har rullstol, nån har elscooter (hoppas!), flera har en stol med hjul att sitta på och rulla runt med i hemmet. Spännande!

Samtidigt blev jag lite orolig: hon lät väldigt frågande inför vad ME var, vet arbetsterapeuter nåt om me/cfs? Kommer hon att säga att jag ska ut och hoppa studsmatta för att få bättre balans? Var har jag nu infolappen från RME så jag kan sticka till henne den om det behövs?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar