onsdag 13 mars 2013

Langos

Det här är en sorts oopsies, men inte lika lätta:

5 ägg
200g philadelphiaost
3 msk kokosnötsmjöl (inte mixade kokosflingor utan den riktiga sorten)
1 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Vispa äggvitorna hårt. vispa ihop äggulor och philadephiaost, blanda i kokosnötsmjölet och bakpulvret. Vänd ner äggvitorna. klicka upp ca 10 st högar på bakplåtspapper, grädda i 150 grader ca 30 min.
Förvara oopsierna i frysen i plastpåse.
När du ska göra langos tar du bara fram så många oopsies du vill ha, steker dem i generöst  med någon smakfri olja blandat med en klick smör så de blir sådär flottigt goda och lite krispiga, lägg på creme fraiche, någon god caviar och hackad rödlök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar