torsdag 27 juni 2013

Ostsufflé



Ja, kanske inte sufflé utan paj eller nåt. Tjusig i alla fall.
Per person:

2 ägg 
1-2 tsk kokosnötsmjöl
20 gram riven ost, gärna Västerbotten
lite salt och peppar

Vispa som sjutton, häll i smord form och grädda i 200 grader i sådär 20 minuter eller kanske lite mer.

uppdatering: Makens kommentar när sufflén sjunkit ihop lite var att den var rätt kompakt. För att fluffa till den och mjuka upp den kan man med fördel ta lite grädde, typ två msk, och kanske lite bakpulver. 

2 kommentarer:

  1. Nu fick jag bokstäver också. Kändes plågsamt att inte kunna kommentera. Vacker mat du har gjort. Allt klår tången förstås :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tången klår allt, åtminstone vad gäller excentricitet!

      Radera