onsdag 28 augusti 2013

Den osynliga sjukdomen

brukar den ju kallas. Några på fb visade bilder på sig själva och en sak många verkar ha gemensamt utöver blekheten är att ena ögat inte hänger med, i mitt fall högerögat. I övrigt såg vi ungefär lika piffiga ut. Så allvarligt, var går då gränsen för när man inte ser så värst frisk ut? När man tappat ett ben eller?

4 kommentarer:

 1. Jaha...så jag är inte ensam om att ha ett trött öga. Trodde att det bara var jag! Ibland kan andra uppleva att man ser frisk ut trots att man mår skit. Så det är kanske inte helt fel när det syns att man inte är helt okej? Men man får ju lik förbaskat förklara sig till man blir blå! KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att fibrosar också får så, men det är ju inte förvånande med tanke på hur mycket annat som är lika.
   Faktiskt så tycker jag inte att jag behöver förklara så mycket -eller så är jag så socialt okänslig att jag inte märker vare sig när folk inte begriper eller när de hört nog. ;-)
   Just det där att ansiktet och ögat hänger har jag inte tänkt så mycket på förrän jag såg bilder på andra med ME idag, och det är samma ansiktshalva som jag har fått ryckningar i, men vad det beror på vet jag inte.

   Radera
 2. Det är tur vi har varandra på FB så vi kan utbyta erfarenheter och få stöd och pepp när vi blir oroliga för nya symptom. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller sucka över gamla ...

   Radera