tisdag 31 mars 2015

Sämsta kombon

Om jag får komma med ett par tips:
Ha inte influensasjuka barn, influensa själv, insomni, ME och var tvungen att jaga FK som tappat bort ditt ärende. Det är värdelöst!

8 kommentarer:

 1. Å nej, vad fruktansvärt värdelöst! I tankarna har jag redan kommit och baddat fwbriga pannor, puffat upp kuddar bakom hostiga ryggar, fyllt på vattenglasen och serverat honungsvatten med citron, delat ut alvedon och sömnpiller och rett ut fk-situationen (inte ens när det är bra, är det bra på den fronten). I verkligheten är jag Florence Nightingale stuck in bed, not Florence Nightingale the super nurse. Men krya, alla!!!

  SvaraRadera
 2. Å nej, vad fruktansvärt värdelöst! I tankarna har jag redan kommit och baddat fwbriga pannor, puffat upp kuddar bakom hostiga ryggar, fyllt på vattenglasen och serverat honungsvatten med citron, delat ut alvedon och sömnpiller och rett ut fk-situationen (inte ens när det är bra, är det bra på den fronten). I verkligheten är jag Florence Nightingale stuck in bed, not Florence Nightingale the super nurse. Men krya, alla!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Om du är ljudkänslig idag rekommenderar jag att du inte lyssnar så mkt på den här! Eller på låg volym.
   https://www.youtube.com/watch?v=fDvQUbVuIu4

   Radera
 3. Åh fy vad tufft. Det räcker ju med en av de sakerna för att vem som helst ska bryta ihop. Jag kan inte hjälpe dig med sjuka barn eller din egen influensa men säg till om jag kan hjälpa dig att ringa FK. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad snällt! Har nog löst det nu, men det tog två dagar!

   Radera
 4. Blöööööh säger jag bara. Hoppas MEn går över fortast!! Fast d lät konstigt...i verkligheten skulle d betyda att du får dra med influensan ett bra tag :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte om ME:n mirakulöst försvinner, det kan ju gå på nolltid. Kommer jag på knepet så lovar jag att tipsa dig!

   Radera