torsdag 23 april 2015

Love it!


Jag älskar min jurist! Har just fått senaste överklagandet som jag ska skriva under och skicka in och formuleringar som "uppenbart felaktig rättstillämpning" gör mig lycklig. Det är som en välförtjänt pisksnärt på försäkringskassans rygg! Love it!  

6 kommentarer:

 1. Härligt, det förtjänar de <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. De förtjänar väldigt mycket värre än så, men faktiskt så ligger det en viss tillfredsställelse i att ständigt bemöta dem torrt korrekt när de ljuger, slarvar bort ärenden, medvetet misstolkar och gör juridiska tabbar.

   Radera
 2. Svar
  1. Och gnuggar händerna i mjugg ...

   Radera
 3. Härligt att höra! Det ger hopp! Jag kommer antagligen också få koppla in en jurist. Trots ett mycket övertygande LUH från ANders Ö anser inte min handläggare och FMR att min sjukpenning bör bytas till sjukersättning.Så jag kommer därför få avslag på ansökan om sjukersättning. Och snart skrivs jag in på ALI....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist, Anonym. Men det är väl bara att överklaga.
   Jag fick reda på idag att eventuellt får jag tillgodoräkna mig mina fyra månader på arbetsförmedlingen som Ali. Det blir i så fall första gången FK gör en välvillig tolkning av regelverket istället för att försöka jävlas, så jag tror det när jag ser det.

   Radera