onsdag 24 juni 2015

Crasch face

Sara Graafs foto.


Osynlig sjukdom va?
Svullna lymfkörtlar.
Huvudvärk.
Ont i kroppen. Lederna.
Har av nån anledning samlat på mig vätska, så man ser inte knogarna och ringarna går inte att ta av. (Fast vem vill ta AV smycken? More is more är min filosofi!) 
Överläppen är som en fläskläpp, så jag misstänker att jag har ätit nåt jag inte tål. Gårdagens bentolåda?
 
Nä, idag är nog ingen bra dag.


 

4 kommentarer:

 1. Fast du är väldigt fin ändå <3

  SvaraRadera
 2. Samma här. Precis samma här. Vågar knappt ta kort på mej själv en kraschdag. Man ser ju MER än sjuk ut. Man ser överjävlig ut och det går inte att "rätta till". Lika kraschad på utsidan som på insidan. Dumt! Skitdumt, if you ask me. Hade varit gott att kunna retuschera med lite mascara och någon väldoftande, bra hudlotion i ansiktet. Men icke! Man får se ut som man mår. Har hittat till din blogg och kommer tillbaka. Må så gott denna fredag! (käck hälsning i alla fall - försöker ju hålla the spirit uppe. Någotsånär) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit!
   Det är ju fånigt att så många tidningsartiklar kallar det "osynlig sjukdom" och illustrerar det med nån som gäspar. Såg att nån organisation i USA samlar bilder till en bildbank så att det ska finnas sökbart för den som behöver nåt att jämföra sig med. Själv har jag inte instagram eller så, men det vore ju rätt enkelt om folk hashtaggade lite krashbilder på sig eller så. Hur gör man för att göra bilder sökbara på google? Hmmm, tål att tänka på.

   Radera