torsdag 12 november 2015

Oväntad bonus!

Orkar inte skriva så mycket, men vill bara säga igen hur toppen det är att ha kommit i kontakt med Stora Sköndal. Att det kan finnas så bra stöd, att bli sedd, hjälpt och att en hel hoper så goda människor bara kan krylla omkring på samma ställe och finnas för såna som mig!

Och ännu gladare blev jag när jag träffade på allra bästa Anja där, helt oväntat!

7 kommentarer:

 1. Håller fullständigt med! Har varit med dottern 3 ggr hitintills och blir varje gång rörd till tårar över bemötandet. Vilket egentligen inte är riktigt klokt, borde varit självklart vid alla tidigare läkarkontakter också. Men det vet vi ju att så är det inte, tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Hur mycket pengar vill du låna? Jag går med på vad som helst efter en sån komplimang. Fast det skämtet är väl inte särskilt roligt med tanke på din senaste finansiella tjurfäktning med FK. Vi får jämföra sköndal- tider, så kanske vi kan ses fler gånger! Eller ja, vi kan ju teoretiskt ses i alla fall, jag är inte särdeles kvicktänkt idag. De kraschade mig också. Satt i fåtölj i 50 min. Hur dum får man vara. Men ok, jag kan sluta nu. Och blogga på min egen sida istället för din. Pizza låter gott. Mikael har köpt färsk pasta till mig. Imorgon måste jag tvätta håret. Nu slutar jag, på riktigt. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill inte låna några pengar om det innebär att jag måste lämna tillbaks dem. Och utan att på minsta vis förringa några problem så tyckte de på St Sköndal att jag skulle count my blessings, så jag ska sluta ynka mig. Från och med nu. Ett tag.

   Radera
 3. Hur mycket pengar vill du låna? Jag går med på vad som helst efter en sån komplimang. Fast det skämtet är väl inte särskilt roligt med tanke på din senaste finansiella tjurfäktning med FK. Vi får jämföra sköndal- tider, så kanske vi kan ses fler gånger! Eller ja, vi kan ju teoretiskt ses i alla fall, jag är inte särdeles kvicktänkt idag. De kraschade mig också. Satt i fåtölj i 50 min. Hur dum får man vara. Men ok, jag kan sluta nu. Och blogga på min egen sida istället för din. Pizza låter gott. Mikael har köpt färsk pasta till mig. Imorgon måste jag tvätta håret. Nu slutar jag, på riktigt. <3

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas innerligt att du inte skrev det här dagen efter att ni träffades, för det var ju den dag jag var där. Utan att få träffa er! (Krävs ME-hjärnor för att fatta den meningen!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fattade utmärkt, så jag har nog ME.
   Jag var där på torsdagen, du var väl där tidigare i veckan? Osis att vi inte sammanstrålade!

   Radera
  2. Tisdag och onsdag var jag där. Ja. Osis.

   Radera