söndag 10 juli 2016

Fastedag 3

Det blev för ensamt och tråkigt så i morse åkte jag ut till familjen på ön.
Har inte kännt nån särskild hunger idag heller. Yrslig och febrig däremot och det känns som att jag har huvudet i en burk som gör att jag inte ser ordentlig och hjärnan är grötigare än nånsin. Men fortfarande inom ramen för vad som skulle kunna vara ME-symtom.


Ja, så var det med det, ikväll efter sju får jag börja äta igen. Det var ju ingen stor grej det här!

2 kommentarer:

 1. Hej

  Läst några inlägg och tråkigt att du inte kom igång ordentligt med aip dieten.

  Det är den jag tror funkar bäst. Men den kräver 100% commitment. Så tyvärr är det så att fuska med tårta en dag kan göra att det tar 14 dar längre till att se resultat.

  Jag har hållit på över ett år och med bättre resultat än några mediciner gett mig. Även om jag är långt ifrån besvärsfri.
  Du kan läsa min historia här.
  http://blogg.autoimmuneprotocol.se/aip/min-historia/

  Lycka till. Även om vi har helt olika sjukdomar, eller ja. Bägge är ju autoimmuna, så känner jag så igen mig i det du skriver om orkeslöshet och att välja mellan två banala saker som att handla eller plocka ur tvättmaskinen för man orkar bara en sak

  Men det är också där jag märkt mest förändring. Varje liten sak tar inte så stor del av dagens totala energi längre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också på aip och har inte släppt tanken. Jag höll ju ut i precis en månad och även om inte själva ME:n blev bättre så började jag ändå känna av en del hälsofördelar. Så jag ska nog ta nya friska tag rätt vad det är.
   Tack för länken, den ska jag kolla in!

   Radera